Harta Râmnicu Sărat

 

 © Schubert & Franzke

CONECT

CONECT – Catalogul Organizațiilor Neguvernamentale pentru Evidență, Consultare și Transparență: http://conect.gov.ro


Link pentru înscrierea organizațiilor neguvernamentale: http://conect.gov.ro/w/inscrie-te/

Registre de luare în evidență

http://conect.gov.ro/w/registre-de-luare-in-evidenta/

 

CONECT – platformă gestionată de Secretariatul General al Guvernului este instrumentul prin care ne propunem să încurajăm dezvoltarea organizațiilor neguvernamentale, participarea publică și voluntariatul.

 Prin această platformă, vom promova activitatea ONG-urilor înscrise și dorim să îmbunătățim instrumentele de voluntariat, astfel încât aportul organizațiilor la dezvoltarea economică și socială a României să fie recunoscut și apreciat.

Formular Localizare PLF

Formula Digital PLF 

Formularul digital pentru intrarea in Romania, link de acces pentru completare - https://plf.gov.ro/login


Pentru ajutor în completarea formularului, puteti face clic pe poza de mai sus și acolo aveti un film, care va explică pașii care trebuie urmați.

Proiect Etica

 

Agenția Națională a Funcționarilor Publici (A.N.F.P.) implementază proiectul ETICA - Eficiență, Transparență și Interes pentru Conduita din Administrație - cod SIPOCA 63, cod SMIS 119741. Pentru detalii și informații despre proiect faceți click pe logo:

 

Imprimare Email
Pagina Start Stiri

 

 

 

Lista operatorilor economici colectori autorizaţi care preiau prin achiziţie deşeuri de ambalaje de la populaţie de la locul de generare a acestora


 

 

   În conformitate cu Ordinul nr. 1271 din 29 noiembrie 2018 privind procedura şi criteriile de înregistrare a operatorilor economici colectori autorizaţi care preiau prin achiziţie deşeuri de ambalaje de la populaţie de la locul de generare a acestora, Unitatea administrativ-teritorială a municipiilor care a realizat înregistrarea are obligaţia să posteze pe site-ul propriu lista operatorilor economici colectori autorizaţi care preiau prin achiziţie deşeuri de ambalaje de la populaţie de la locul de generare a acestora.


  Urmare a înregistrării operatorilor economici prevăzuţi la art. 20 alin. (9) din Legea nr. 249/2015 privind modalitatea de gestionare a ambalajelor şi a deşeurilor de ambalaje, cu modificările şi completările ulterioare, la nivelul unităţii administrativ teritoriale a Municipiului Râmnicu Sărat, vă aducem la cunoștință lista acestora după cum urmează:1. S.C. HADRIAN IMPEX SRL, CUI R015302023, cu sediul in Râmnicu Sărat, strada Toamnei, bl. 30, et. 2, ap. 6, jud. Buzău;2. S.C. ATLAS SMART COLLECT SRL, CUI 39513575, cu sediul în Râmnicu Sărat, strada Cpt. Roşca Nicolae, nr. 1, jud. Buzău;3. S.C. DC ŞI DS SRL, CUI R014905069, cu sediul în Buzău, strada Păcii, nr. 23, jud. Buzău;4. S.C. MSD COM SRL, CUI R06303763, cu sediul în Buzău, strada Transilvaniei, nr. 425 Bis, jud. Buzău.

 

 

 

 

Telefonul Cetăţeanului

 Pentru sesizări şi reclamaţii puteţi folosi:

 Telefonul Cetăţeanului

0238 566 900

 Program de preluare apeluri:

8 - 16 Luni - Joi

8 - 14 Vineri 

Plan inundatii

Plan de apărare

 împotriva inundaţiilor gheţurilor şi poluărilor accidentale al C.L.S.U. Rm. Sărat

- Vezi Plan -

 

Proiect SIPOCA 35 Guvernare Transparentă