Harta Râmnicu Sărat

 

 © Schubert & Franzke

CONECT

CONECT – Catalogul Organizațiilor Neguvernamentale pentru Evidență, Consultare și Transparență: http://conect.gov.ro


Link pentru înscrierea organizațiilor neguvernamentale: http://conect.gov.ro/w/inscrie-te/

Registre de luare în evidență

http://conect.gov.ro/w/registre-de-luare-in-evidenta/

 

CONECT – platformă gestionată de Secretariatul General al Guvernului este instrumentul prin care ne propunem să încurajăm dezvoltarea organizațiilor neguvernamentale, participarea publică și voluntariatul.

 Prin această platformă, vom promova activitatea ONG-urilor înscrise și dorim să îmbunătățim instrumentele de voluntariat, astfel încât aportul organizațiilor la dezvoltarea economică și socială a României să fie recunoscut și apreciat.

Imprimare Email
Pagina Start Stiri

 

 

28.06.2021 - Proces verbal al ședinței de analiză a ofertelor de parteneriat şi inventariere a conţinutului ofertelor depuse în cadrul Şedinţei de evaluare a documentaţiei depuse în vederea selectiei de parteneri pentru încheierea unui Acord de parteneriat cu entităţi publice sau de drept privat, în vederea elaborării şi depunerii unei cereri de finanţare în cadrul POCA/924/2/2 (CP15/2021 pentru regiunile mai putin dezvoltate) Sprijinirea măsurilor referitoare la prevenirea corupţiei la nivelul autorităţilor şi instituţiilor publice locale. Obiectiv specific 2.2 Creşterea transparenţei, eticii şi integrităţii în cadrul autorităţilor şi instituţiilor publice - Vezi Proces Verbal - Vezi Raportul Procedurii de selecție

 

Telefonul Cetăţeanului

 Pentru sesizări şi reclamaţii puteţi folosi:

 Telefonul Cetăţeanului

0238 566 900

 Program de preluare apeluri:

8 - 16 Luni - Joi

8 - 14 Vineri 

Plan inundatii

Plan de apărare

 împotriva inundaţiilor gheţurilor şi poluărilor accidentale al C.L.S.U. Rm. Sărat

- Vezi Plan -

 

Proiect SIPOCA 35 Guvernare Transparentă