Alegeri Euro 2019

Modelul cererii de înscriere în listele electorale speciale, care se face de către alegătorul comunitar la alegerile pentru membrii din România în Parlamentul European - Descarcă


 Modelul declaraţiei pe propria răspundere care se prezintă de către persoana eligibila comunitar la alegerile pentru membrii din România în Parlamentul European - Descarcă


 

Harta Râmnicu Sărat

 

 © Schubert & Franzke

Ultimele articole publicate

Imagini din Râmnicu Sărat

DSCN1105Primaria Municipiului Râmnicu SăratSala de Sport - 1

Anunţuri de interes public care apar şi în presă - Proiecte ale Primăriei Mun. Râmnicu Sărat pentru producere de energie electrică Imprimare Email
Pagina Start Stiri

 

ANUNT PUBLIC - privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu "Sistem eolian de producere energie electrica 1,5 MW inclusiv reteaua de transport electric catre linia de medie tensiune"

ANUNT PUBLIC - privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu "Montare centrala electrica eoliana 5 KW racordata la SEN"


14 februarie 2012

1. Primăria Municipiului Râmnicu Sărat anunţă public proiectul „Montare centrală electrică eoliană 5kw racordată la SEN" în incinta stadionului municipal.

2. Primăria Municipiului Râmnicu Sărat anunţă public proiectul „Eficientizarea consumului de energie electrică – Montare panouri fotovoltaice – 1kw la Căminul de copii nr.1".

3. Primăria Municipiului Râmnicu Sărat anunţă public proiectul „ Sistem eolian de producere energie electrică 1,5 MW inclusiv reţeaua de transport electric către linia de medie tensiune, comuna Râmnicelu (extravilan).

ANUNT


 

 

 

 

 

 

Telefonul Cetăţeanului

 Pentru sesizări şi reclamaţii puteţi folosi:

 Telefonul Cetăţeanului

0238 566 900

 Program de preluare apeluri:

8 - 16 Luni - Joi

8 - 14 Vineri 

Plan inundatii

Plan de apărare

 împotriva inundaţiilor gheţurilor şi poluărilor accidentale al C.L.S.U. Rm. Sărat

- Vezi Plan -